onsdag 24. november 2010

Et kort til fem utfordringer

Velkommen til mitt lille web rom. Håper du finner noe du liker, og legg gjerne igjen en kommentar..
Det blir mye julekort laging for tiden...Egentlig dumt, fordi eg gir vekk julekort som er lager i fotobutikken med mine barn på...Så hvorfor drive å lage de??

Men mann blir vell inspirert av årstiden mann er i.

dette kortet er påmeldt til ikke mindre enn 5 utfordringsblogger:



http://justmagnolia.blogspot.com/ Week 83 ( White and one more color)











lørdag 20. november 2010

bryllupskort

Dette kortet er til ei nabojente som gifter seg idag. Vi er da noen naboer som gått sammen og gitt litt penger. Så inni kortet måtte det være plass til en litt tykk lomme for å legge pengene i. Derfor fikk kortet en litt bredere "rygg". Takk for at du kikker og legg gjerne igjen spor etter deg, så kan eg komme å besøke deg og .. Ha en flotte kveld :)


fredag 19. november 2010

Promarkers

Dette er første gang eg farger med Promarkers. Og de var kjempeherlige å jobbe med...Så kommer jo det at øving gjør mester...etterhvert:) Men eg skal iallefall fortsette å øve meg ...Ha en flott helg allesammen. Takk for at du besøker min blog, og legg gjerne igjen spor etter deg:)

torsdag 18. november 2010

Bursdagskort

Her kommer et bursdagskort med et Magnoliastempel som eg byttet meg til... Min datter "bestilte" et ekstra fint kort til ei venninne som liker godt rosa og turkis..Ja ja, da måtte jo mamma laget et i rosa og turkis da :)
Takk for at du kikker og ha en fortsatt fin dag





fredag 12. november 2010

Lilly of the Valley challenge & bloghop

Dette kortet er laget til http://ideastoinspire.blogspot.com/ Challenge-anything goes & bloghop ,som er pågående...Det var veldig gøy å kikke inn og kommentere alle DT medlemmenes inspirasjonsbidrag. Hos de kan du vinne alle de NYE stemlene hos LOTV som blir lansert IDAG::!! De er bare helt skjønne! Takk for at du kikker, og legg gjerne igjen en kommentar. Ha en strålende helg


onsdag 10. november 2010

sketchy colors,kort o mania , totally gorjuss og Karen`s candy

Dette kortet er laget til oppdretterne av min hund. De har nettopp blitt foreldre for første gang, en liten gutt-"Patrick"
Kortet er kombinert til tre utfordringer
http://www.sketchycolors.blogspot.com/ grønt og sølv
http://www.totallygorjuss.blogspot.com/- skisse
http://kortudfordring.blogspot.com/- flower power
Takk for at du kikker...Legg igjen en kommentar hvis du liker det eg lager


Hvitt....

Dette kortet ble laget til ei venninnes 35 årsdag, og ble da kombinert med en utfordring på scrapping.no . Der skulle kortet/LOens hovedintrykk være hvitt... Slik ble mitt resultat. Legg gjerne igjen en kommentar om du liker det eg gjør . Ha en flott dag

torsdag 4. november 2010

Kort-O-Mania 11

Her kommer mitt bidrag til Kort-O-Mania denne uken. Eg var så heldig å komme til finalen denne uken, og er storfornøyd. Eg endte til slutt på en 5 plass :) Her har eg brukt papir fra panduro og et stempel fra Lilly Of The Valley, som er fargelagt med aquarellblyanter. Kantpunchen er fra Fiskars.. Tusen takk for at du kikker og legg gjerne igjen en kommentar :)





Kenny K

Her er en av mine nye Kenny K digistempler..herlige jenter synes eg.. Dette er et "Purse" kort laget til ei jente som ble 8.. Eg setter veldig pris på en kommentar, om du liker det eg lager ;) . Takk for at du kikker!





Angelas birtdaycandy


I`m a follower of a tallented crafter named Angela. Her birthday is in the end of november, so now she is celebrating by giving away all this wonderful stamps to one of her followers. Go visit her blog for inspiration , at http://angelwoodcrafts.blogspot.com/2010/11/birthday-blog-candy.html